Smrť obesením v rodinnom dome. Dopravná nehoda. Mŕtva žena v potoku

26.03.2008 Celý región

Smrť obesením v rodinnom dome: Dnes okolo 10.00 h. boli privolaní policajti na Švábsku ulicu v Prešove, k prípadu nájdeného na povale rodinného domu obeseného 60 ročného muža.
Prešovskí policajti začali šetrenie vo veci pre podozrenie z prečinu usmrtenia.

Dopravná nehoda
Dnes okolo 10.45 h na ceste druhej triedy medzi obcami Tulčík a Demjata došlo k havárii osobného auta VW Bora s Vranovským evidenčným číslom. 54 ročný vodič z Vranova z doposiaľ neznámych príčin zišiel autom z cesty vľavo, kde narazil do stromu a zábradlia mosta a následne zostal s vozidlom stáť v priekope. Pri nehode sa vodič ťažko zranil. Celková škoda na aute je 350 000, - Sk a na moste okolo 5000, - Sk. Vodič porušil príslušné ustanovenia zákona o premávke na pozemných komunikáciách. V nemocnici mu bola odobratá krv na zistenie alkoholu.
Nehodu vyšetrujú prešovskí dopravní policajti.

Mŕtva žena v potoku
Dnes ráno o 6:00 h bola v Poprade (Šerfeľová ulica) vo Velickom potoku nájdená mŕtvola 41 ročnej ženy z Veľkej Lomnice. Telo našiel náhodne okoloidúci 51 ročný miestny obyvateľ. Žena ležala uprostred potoka, tvárou dole.
Keďže breh lemujú kamenné steny, k žene ležiacej dolu tvárou na dne potoka sa dostali až privolaní hasiči. Na mieste zasahovala posádka Rýchlej lekárskej pomoci z Popradu. Lekárka Silvia Zemková z Emergency Medical Service (EMS) konštatovala smrť ženy a nevylúčila ani cudzie zavinenie.
Mŕtvou je 41-ročná obyvateľka Veľkej Lomnice v okrese Kežmarok. Vo Velickom potoku ju zbadala Popradčanka, ktorá ráno venčila psa a vzápätí privolala pomoc.
Udalosť vyšetruje polícia. TASR informovala hovorkyňa EMS Marcela Petrušková.
 

Vyberte región